Scorpion VX-20 AIR - Hjälmen för vinnare!Återförsäljare

VX-20 Air gör dig till en bättre förare... Låter dig fokusera på körningen till 100%, HELA racedagen!

Många hjälmar kan sitta bra när de är torra och nya, men Scorpions pumpsystem i VX-20 AIR gör att hjälmen sitter som gjuten även under långa och tuffa racedagar!

Hjälmen är utrustad med dubbel Airfit®-teknik. Hjälmen har två pumpar, en i hakpartiet som fyller kindkuddarna för att minska hjälmens sidorörelser och följa huvudets rörelser i sidled bättre och snabbare. Den andra pumpen sitter på baksidan av hjälmen och fyller främre delen av hjälmen, perfekt vid hård körning på bana då du minimerar risken att hjälmen åker ner i pannan.

Kompositskal med TCT®-struktur ger ökad styrka. Skalet absorberar stötar på ett helt nytt sätt då skalet trycks ihop successivt vid en kraftig smäll. Skärmen är fjäderlätt och består av Exolon®, fäst med plastskruvar som är gjorda för att ge efter vid en ev. krasch.

Innerfodret består av ultramjuka urtagbara och tvättbara kuddar. Spännet på hjälmen är givetvis av DD-modell och tillverkat i titan.

För att hålla huvudet kallt under extrema tävlingssituationer är har VX-20 Air ett riktigt effektivt ventilationssystem. Som komplement till ventilationen i hjälmen så har VX-20 Air ett smart urtagbart och tvättbart hakfilter.

Tactik

Magnus

Sym

Space

360

Whoops

360

Geo

360

Quartz

Spot

Star Trooper

360

Win Win

Sherco Limited Edition

Solid

VX-20 AIR är utrustad med Dual Airfit® (dubbla luftpumpsystem), vilket ger ännu större möjlighet att få hjälmen att sitta exakt som du vill ha det.

 

Tekniska Features

Airfit Kwickwick DD-Buckle TCT  
twintouch        

Återförsäljare 

Tillbehör VX-20 Air

  • Skärm (VX-20 AIR)
    Skärm (VX-20 AIR) EXOLON® visor by Scorpion En skärm som håller formen! Skulle du av någon anledning behöva en ny…
  • Goggles
    Goggles Scorpion Goggles Perfekta komplementet till din Off Road-hjälm från Scorpion Ramen är tillverkad i polyuretan…