Scorpion EXO-910 VinterÅterförsäljare

Skoterhjälm anpassad för nordiska vinterförhållanden

Vinterhjälmen EXO-910 Vinter levereras med eluppvärmt vintervisir. Ursprungligen framtaget för skoteråkning i norra Kanada.

Elslingorna i visiret fungerar precis som defrostern i rutan på en bil. Vintervisiret fungerar dock så pass bra att man i de flesta fall kan köra det utan vämen påslagen, även under ganska tuffa vinterförhållanden.

EXO-910 Air har riktigt bra ventilation och till skillnad från många andra hjälmar så känner du av direkt när du öppnat dom. Ventilationsluckorna kan enkelt öppnas och stängas, även med tjocka vinterhandskar.

EXO-910 är utrustad med Scorpions patenterade Airfit (luftpumpsystem) för optimal passform. Airfitsystemet låter dig pumpa upp kindkuddarna i hjälmen, så den sitter där den ska även när skoterspåren inte är helt perfekta...

Det interna solvisiret hjälper även till under soliga sommardagar. Mörktonat visir medföler som standard, men andra alternativ (t.ex. kontrasthöjande gul eller orange) finns att köpa som tillval.

Denna hjälm kan självklart även användas under varmare årstider med det medföljande standardvisiret... Standardvisiret på EXO-910 Air är förberett för pinlockvisir.


Tekniska features

Airfit Kwickwick Pinlock max-vision speedview
twintouch        

Återförsäljare